Gsm reparatie Tilburg

 

Gsm reparatie in Tilburg in 30 minuten

Moet uw telefoon gerepareerd worden en heeft u hem snel weer nodig? Wij bieden Gsm reparatie in Tilburg aan waarbij wij u binnen 30 minuten van dienst kunnen zijn. Dit komt omdat wij alle expertise en vakkennis in huis hebben waardoor wij veel problemen zelf oplossen. Bovendien zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van moederbord reparaties. Het is een belangrijk onderdeel van uw iPhone en iPad en vergt de nodige expertise om op juiste wijze te repareren. Van tevoren voeren wij een kosteloos een kort onderzoek uit om te bepalen wat het probleem is en wat de beste opties voor reparatie zijn. Vervolgens leggen wij deze aan u voor en bepaalt u zelf voor welke Gsm reparatie in Tilburg u wilt gaan. Vaak kunnen wij uw telefoon nog dezelfde dag repareren. Is uw apparaat kapot, maar wilt u de deur niet uit? Maak dan gebruik van onze ophaal- of brengservice!

Prijzen

 Gsm reparatie Tilburg

 

 

Telefoonproblemen met oorzaak in het moederbord

Bemerkt u dat uw telefoon oplaadproblemen heeft? En ligt het niet aan de USB aansluiting, batterij of oplaadkabel? Als dit allemaal is uitgesloten, dan ligt het probleem waarschijnlijk in het moederbord. Als service voor Gsm reparatie in Tilburg helpen wij u graag om deze te vervangen. Ook wanneer u merkt dat meerdere microfoons of luidsprekers tegelijk niet werken is er vaak een moederbordprobleem. Zoals u ziet zijn er veel verschillende problemen waarbij een moederbord reparatie de oplossing is. Hierdoor bespaart u kosten voor een nieuwe telefoon. Als professoinele telefoonwinkel in Tilburg repareren wij uw telefoon(s) op basis van ‘No cure no pay’. Maakt direct een afspraak voor telefoonreparatie in Tilburg via onze agendatool!

Zakelijk

 

Voor het MKB en groot zakelijk

Naast expert op het gebied van Gsm reparatie in Tilburg zijn wij ook de specialist in telecomoplossingen voor bedrijven. Voor zakelijke klanten hanteren wij een zeer scherpe prijs. Wij zijn u graag van dienst bij de reparatie van verschillende type devices. Daarnaast geven wij onze zakelijke klanten alles in handen om efficiënt gebruik te maken van hun phone park. Ook verkopen wij voor bedrijven en winkel efficiënte en kwalitatieve telefoonaccessoires. Bent u op zoek naar een oplader, autolader, headset, tempered glass of telefoonhoesjes? Kom dan langs in onze winkel! Wilt u een afspraak maken voor Gsm reparatie in Tilburg? Maak gebruik van onze agendatool of bel naar  013-5912936.

Neem contact op

Corona-maatregelen: ophaal- / wegbrengservice

Uw apparaat is kapot, maar u wilt de deur niet uit? Selecteer de ophaal- / wegbrengservice via het boeken van een reparatie-afspraak.

Lees meer

Maak online een afspraak

Wij staan onze klanten toe om online een reparatieafspraak te maken. Kies uw apparaat, reparatie en datum. Wij zorgen voor de rest.

Lees meer
Meer nieuws
  • Wilt u graag een afspraak maken?

    Wilt u graag een afspraak maken?

    Wilt u graag een afspraak maken om uw telefoon te laten repareren? Stuur ons een berichtje en omschrijf het probleem zo volledig mogelijk voor een datum en tijd indicatie...

    Neem contact op