Microsoldering

 • Moederbord reparatie

  Vaak kan GSM Tilburg iPhones repareren die anderen niet kunnen repareren. Het stopt daar als er een moederbord probleem is. Bij GSM Tilburg niet! Wij zijn gespecialiseerd in moederbord reparaties van iPhones en iPads. Wij lossen het vaak dezelfde dag nog op voor de scherpste prijs. U bent uw telefoon dus geen dagen kwijt.

  Reparatie van het moederbord

  Wanneer je moederbord van je telefoon een probleem heeft, dan helpt GSM Tilburg je graag. Van tevoren doe we kosteloos een kort onderzoek om te kijken wat het probleem is en wat de beste opties zijn. Dan overleggen we wat we gaan doen.

  In tegenstelling tot anderen rekenen we dus geen onderzoekskosten. Er zijn dus alleen kosten als het probleem verholpen is. (tenzij van tevoren anders is overlegd)

  Vaak moet je dagen wachten of je telefoon opsturen (of dat wordt gedaan) we repareer hem nog dezelfde dag.

  Veel voorkomende moederbord reparaties

  Er zijn verschillende problemen waarbij een moederbord reparatie de oplossing is, zodat je de kosten voor een nieuwe telefoon kunt besparen.

  Een reden voor een moederbord reparatie van je iPhone kan ook zijn om je gegevens en foto’s weer terug te krijgen.

 • Telefoon gaat niet aan

  Dit kan meerdere oorzaken hebben. Een onderzoek is nodig om te weten of dit komt door het moederbord. Dit is vaak een kortsluiting waardoor de telefoon niet meer werkt. (dit is vaak te merken doordat de telefoon warm wordt)

 • Alleen Apple logo

  Als er iets mis is met je iPhone waardoor hij niet kan opstarten dan blijft alleen het Apple logo in het scherm, als het niet op te lossen is door opnieuw software te installeren of door alle onderdelen los te koppelen dan moet het moederbord onderzocht worden wat dit veroorzaakt.

 • Geen beeld

  Als je telefoon nog wel aan staat (omdat hij geluid maakt en reageert op de oplader) maar je heb geen beeld, dan moet je hem eerst even een keer resetten. Als dat niet werkt en een nieuw beeldscherm ook niet, dan is er iets met het moederbord. Dit kan veroorzaken dat je iPhone geen beeld of achtergrond verlichting meer heeft.

 • Geen wifi

  Dit is alleen een moederbord probleem als je wifi niet kan aanzetten (slechte wifi is vaak en antenne probleem). Er zit dan een kortsluiting in de wifi chip of er is een verbinding verbroken. De wifi chip moet dan opnieuw bevestigt worden of worden vervangen voor een nieuwe.

 • Audio problemen

  Als meerdere microfoons of luidsprekers tegelijk geen geluid geven dan is het vaak een moederbord probleem. Audio problemen zijn vaak aan de orde bij iPhone 7 en iPhone 7+. Er zijn dan verbindingen onder de audio chip verbroken. De audio chip moet van het moederbord af om de verbindingen te herstellen.

 • Oplaad problemen

  Oplaad problemen komen vaak door de USB Aansluiting, batterij of oplaadkabel. Als dit allemaal is uitgesloten dan zijn er bekende moederbord oorzaken zoals de Tristar/Hydra en Tigris chip. Deze moet dan worden vervangen.

 • Touch screen problemen

  Als uw scherm niet goed reageert met een nieuw scherm, dan wordt het probleem veroorzaakt door het moederbord en moet de chip opnieuw bevestigt worden. Dit is een erg bekend probleem bij de iPhone 6+ genaamd ‘Touch disease’.

 • Netwerk problemen

  Als u ‘Geen service’ heeft is het belangrijk om eerst de netwerkinstellingen te herstellen en te kijken of het probleem niet veroorzaakt wordt door de antennes. Helaas kunnen netwerk problemen voorkomen bij elk type iPhone. Een groot gedeelte op het moederbord is hiervoor verantwoordelijk.

  Het moederbord is het belangrijkste onderdeel van je iPhone en iPad. Als je deze laat repareren dan moet je dat goed laten doen. Ik ben erg bekwaam in de lastigste moederbord reparaties (die niet elk bedrijf kan uitvoeren). Ik repareer alleen moederborden van iPhone’s en iPad’s. Zo kan ik mij focussen op alleen Apple moederbord reparaties. Waardoor ik mijn kennis op het hoogste niveau kan houden.

  Het kan dus beter zijn om ook een normale reparatie bij mij te laten uitvoeren. Mocht het dan toch een lastiger (moederbord) probleem zijn, dan worden alleen die kosten berekend.

  Ergens anders zou u dan toch de onderzoekskosten moeten betalen. Ook als het probleem daar niet opgelost is.

 

Corona-maatregelen: ophaal- / wegbrengservice

Uw apparaat is kapot, maar u wilt de deur niet uit? Selecteer de ophaal- / wegbrengservice via het boeken van een reparatie-afspraak.

Lees meer

Maak online een afspraak

Wij staan onze klanten toe om online een reparatieafspraak te maken. Kies uw apparaat, reparatie en datum. Wij zorgen voor de rest.

Lees meer
Meer nieuws
 • Wilt u graag een afspraak maken?

  Wilt u graag een afspraak maken?

  Wilt u graag een afspraak maken om uw telefoon te laten repareren? Stuur ons een berichtje en omschrijf het probleem zo volledig mogelijk voor een datum en tijd indicatie...

  Neem contact op