Telefoon reparatie Tilburg

 

Vakkundige telefoon reparatie in Tilburg

Bent u op zoek naar experts voor het uitvoeren van een telefoon reparatie in Tilburg? Wij hebben jarenlange ervaring in het vakkundig repareren van mobiele telefoons en tablets. Gedurende de jaren hebben wij als jong en gedreven team meer dan 9500 reparaties met succes mogen uitvoeren. Als telefoonwinkel in Tilburg zijn wij de smartphone- en tabletreparatie expert in de regio. Hoe gaan wij te werk bij het uitvoeren van een reparatie? Wanneer u uw toestel bij ons brengt, bent u ervan verzekerd dat deze in goede handen is. Wij voeren de reparaties uit op basis van ‘No cure no pay’. Dit betekent dat u alleen betaalt wanneer wij uw telefoon naar wens hebben gerepareerd! Natuurlijk overleggen wij alvorens wij beginnen aan de reparatie wat de eventuele reparatiekosten zijn. Meer weten over onze werkwijze op het gebied van telefoon reparatie in Tilburg? Neem direct contact met ons op!

Prijzen

 Telefoon reparatie Tilburg

 

 

Onze service voor telefoon reparatie in Tilburg

Brengt u uw toestel bij ons langs in Tilburg voor telefoon reparatie? Dan kunt u rekenen op een snelle en scherp geprijsde service. Wij gebruiken voor vrijwel alle reparaties originele fabrieksonderdelen en in sommige gevallen imitatieonderdelen. In beide gevallen kunt u erop vertrouwen dat beide type onderdelen van goede kwaliteit zijn. Welke type wij voor de reparatie gaan gebruiken geven wij van te voren bij u aan. Daarnaast krijgt u bij ons een reparatie garantie, waardoor u kunt rekenen op een gratis service als het toch niet goed blijkt te werken. Wilt u graag een afspraak maken om uw telefoon te laten repareren? Stuur ons een berichtje en omschrijf het probleem zo volledig mogelijk. Wij geven u zo snel mogelijk een terugkoppeling!

Zakelijk

 

Zakelijke telecomoplossingen

Wist u dat wij naast het uitvoeren van telefoon reparaties in Tilburg ook zakelijke telecomoplossingen bieden? Als bedrijf zijnde is het belangrijk dat u en uw werknemers altijd bereikbaar zijn. Hierdoor wordt de productiviteit op peil gehouden. Wij geven u graag alles in handen om efficiënt gebruik te maken van uw phone park. Wilt u een vrijblijvend en persoonlijk adviesgesprek aanvragen over de oplossingen die wij op zakelijk gebied aanbieden? Neem direct contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken! Natuurlijk zijn wij bedrijven ook van dienst als het om Gsm reparatie in Tilburg gaat. Maak direct online een afspraak door uw apparaat/toestellen aan te klikken en het type reparatie te omschrijven. Ook is het mogelijk om een voorkeursdatum door te geven. Wij regelen de rest!

Neem contact op

Corona-maatregelen: ophaal- / wegbrengservice

Uw apparaat is kapot, maar u wilt de deur niet uit? Selecteer de ophaal- / wegbrengservice via het boeken van een reparatie-afspraak.

Lees meer

Maak online een afspraak

Wij staan onze klanten toe om online een reparatieafspraak te maken. Kies uw apparaat, reparatie en datum. Wij zorgen voor de rest.

Lees meer
Meer nieuws
  • Wilt u graag een afspraak maken?

    Wilt u graag een afspraak maken?

    Wilt u graag een afspraak maken om uw telefoon te laten repareren? Stuur ons een berichtje en omschrijf het probleem zo volledig mogelijk voor een datum en tijd indicatie...

    Neem contact op