Telefoonwinkel Tilburg

 

De beste telefoonwinkel in Tilburg

Op zoek naar een telefoonwinkel in Tilburg met een snelle en scherp geprijsde reparatieservice? Er zijn veel professionals in de markt, maar weinig experts wanneer het om de reparatie van smartphones en tablets gaat. Door de jaren heen hebben wij al meer dan 9500 telefoon reparaties in Tilburg met succes mogen uitvoeren. Is uw telefoon gevallen en ligt het scherm aan diggelen? Daar draaien wij onze hand niet voor om en gaan direct aan de slag. Wij hebben namelijk alle nodige kennis in huis waarmee wij u snel van dienst kunnen zijn. Wanneer het zo blijkt te zijn dat het moederbord is beschadigd, repareren wij deze op vakkundige wijze zelf. In onze telefoonwinkel in Tilburg laten wij zien dat we doorzetten totdat wij uw telefoon hebben gemaakt. Denkt u dat het repareren van uw telefoon onmogelijk is? Breng hem gerust eens langs en wij inspecteren hem.

Prijzen

 Telefoonwinkel Tilburg

 

 

Moederbord reparatie bij telefoonwinkel in Tilburg

Als telefoonwinkel in Tilburg staan wij er om bekend dat wij vaak telefoons kunnen repareren waarbij het anderen niet is gelukt. Meestal stopt de reparatie als er een moederbord probleem is. Wij gaan dan juist verder omdat wij gespecialiseerd zijn in moederbord reparaties van iPhones en iPads. In de meeste gevallen kunnen wij het probleem dezelfde dag voor een scherpe prijs voor u oplossen. Hierdoor bent u uw telefoon niet dagenlang kwijt. Wist u dat wij hiervoor geen onderzoekskosten berekenen? U betaalt dus alleen wanneer wij het probleem hebben kunnen verhelpen. Benieuwd wat wij als telefoonwinkel in Tilburg voor u kunnen betekenen op het gebied van telefoonreparaties? Neem gerust contact met ons op!

Zakelijk

 

Zakelijke oplossingen en telefoonaccessoires

Naast Gsm reparatie in Tilburg hebben wij nog een veel breder dienstenaanbod als op het telecomoplossingen aankomt. Runt u een bedrijf? Voor ieder type ondernemer hebben wij een geschikte telecomoplossing. U bent bij ons op locatie welkom, zodat wij onder genot van een bakje koffie de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bespreken. Heeft u een drukke agenda en dus geen tijd om langs te komen? Kies dan voor het opsturen van uw toestellen of laat één van onze experts bij u op locatie langskomen. Daarnaast verkopen wij in onze telefoonwinkel in Tilburg efficiënte en kwalitatieve telefoonaccessoires voor alle grote merken onder eigen merk. Heeft u vragen of wilt u meer informatie over onze services? Laat u dan terugbellen door een van onze medewerkers.

Neem contact op

Corona-maatregelen: ophaal- / wegbrengservice

Uw apparaat is kapot, maar u wilt de deur niet uit? Selecteer de ophaal- / wegbrengservice via het boeken van een reparatie-afspraak.

Lees meer

Maak online een afspraak

Wij staan onze klanten toe om online een reparatieafspraak te maken. Kies uw apparaat, reparatie en datum. Wij zorgen voor de rest.

Lees meer
Meer nieuws
  • Wilt u graag een afspraak maken?

    Wilt u graag een afspraak maken?

    Wilt u graag een afspraak maken om uw telefoon te laten repareren? Stuur ons een berichtje en omschrijf het probleem zo volledig mogelijk voor een datum en tijd indicatie...

    Neem contact op