Zakelijk oplossing

Maak kennis met onze zakelijke telecomoplossingen en ervaar onze service:

MKB en groot zakelijk

Als bedrijf zijnde is het belangrijk dat uw werknemers altijd bereikbaar zijn. Een goed werkende mobiele toestel is hierom belangrijk. Dit om de productiviteit van de werknemers op peil te houden. GSM Reparatie Tilburg geeft zakelijke klanten alles in handen om efficiënt gebruik te maken van hun phone park. Zo hanteren wij voor zakelijke klanten een zeer scherpe prijs. Wilt u een vrijblijvende en persoonlijk adviesgesprek over de oplossingen die wij op zakelijk gebied aanbieden? Neem direct contact met ons op, onze experts staan voor uw klaar.

Reparatie en nazorg

GSM Tilburg kan u van dienst zijn bij de reparatie van verschillende type devices, zoals laptops, computers, tablets, smartphones en smartwatches. U bent bij ons op de locatie welkom, zodat wij onder genot van een bakje koffie de mogelijkheden voor uw bedrijf kunnen bespreken.

Heeft u een drukke agenda en dus geen tijd om langs te komen? Kies dan voor het opsturen van uw toestellen of laat één van onze experts bij u op de locatie langskomen. Voor iedere type ondernemer hebben wij een geschikte oplossing.

Telefoonaccesoires

Voor bedrijven en winkels verkopen wij efficiënte en kwalitatieve telefoonaccessoires voor alle grote merken onder eigen merk. Het voordeel: kwaliteit voor een soepele prijs. U kunt bij ons terecht voor onder andere: opladers, autoladers, headsets, tempered glass en telefoonhoesjes.

Vragen over GSM Tilburg Zakelijk of wilt u meer informatie over de services? Laat u dan terugbellen door een van onze medewerker.

Corona-maatregelen: ophaal- / wegbrengservice

Uw apparaat is kapot, maar u wilt de deur niet uit? Selecteer de ophaal- / wegbrengservice via het boeken van een reparatie-afspraak.

Lees meer

Maak online een afspraak

Wij staan onze klanten toe om online een reparatieafspraak te maken. Kies uw apparaat, reparatie en datum. Wij zorgen voor de rest.

Lees meer
Meer nieuws
  • Wilt u graag een afspraak maken?

    Wilt u graag een afspraak maken?

    Wilt u graag een afspraak maken om uw telefoon te laten repareren? Stuur ons een berichtje en omschrijf het probleem zo volledig mogelijk voor een datum en tijd indicatie...

    Neem contact op