Uw favoriete telefoonreparatie in Tilburg

GSM Tilburg is de vertrouwde reparatieservice voor mobiele telefoons voor alle gangbare smartphoneapparaten.

Telefoon reparatie Nassau

Diensten

Telefoon reparatie

Onze technici ondergaan uitgebreide trainingen en examens om gekwalificeerd te worden voor reparaties van mobiele telefoons op alle Apple, Samsung, Huawei, Google, Oppo, HTC, OnePlus en andere handsets en apparaten.

Onze reparaties kunnen bestaan uit het vervangen van een glazen scherm en LCD-scherm, waterschadediagnose, vervanging van hoofdtelefoonaansluiting, reparatie van de home-knop van uw telefoon, batterij-upgrades, cameravervanging, reparatie van behuizing en carrosserie aan de achterkant, audioproblemen, wifi- en signaalverbindingsproblemen en nog veel meer.

Diensten

Tablet reparatie

Merkt u dat de batterijduur van uw tablet veel sneller leegloopt dan vroeger? Heeft u het scherm beschadigd? Of werkt je home-knop gewoon niet meer? Wanhoop niet, ons team van technische reparatiespecialisten kan uw iPad of tablet in een mum van tijd repareren en weer aan de praat krijgen, waarbij veel reparaties in slechts 30 minuten klaar zijn.

Tablet reparatie Nassau

Diensten

Mac en laptop reparatie

Of je nu een iMac, Macbook Pro of Macbook Air hebt, we weten hoe belangrijk je Mac voor je is en wat de schade eraan ook is, we begrijpen dat je dit zo snel mogelijk wilt laten repareren. Bij GSM Tilburg bieden we onze klanten een snelle en hoogwaardige service.

Diensten

Smartwatch reparatie

GSM Tilburg biedt een smartwatch-reparatie aan voor modellen zoals Apple's iWatch, Samsung's Galaxy watch en Amazon's Amazfit en Fitbit. Reparatieservices omvatten vervanging van kapotte schermen, batterijvervanging, vloeistofschade, gegevensoverdracht en back-up, software-upgrades en volledige service.

Smartwatch reparatie Nassau
Telefoon accessoires

Shop

Telefoon accessoires

Naast dat we elke telefoon, tablet of computer kunnen repareren, hebben we ook een groot assortiment telefoonaccessoires. In onze winkel vind je diverse screenprotectors, hoesjes, oordopjes, maar ook opladers en kabels.

Bel +31 13 591 2936 of bezoek onze winkel

Getuigenissen

De meest waardevolle woorden van onze klant

Cat van Goethem

Professionaliteit

Super goede service! Blij dat ik dit adres gevonden heb. Goede omzet van gegevens, nieuwe tablet en nieuwe telefoon!

Bram Peters

Kwaliteit

iPhone bleef in bootloop tijdens opstarten. Snelle diagnose en snelle reparatie. Vriendelijk personeel!

Pieter Nieuwenhuizen

Professionaliteit

Geweldig geholpen, scherm van Iphone vervangen en daarna probleem verholpen met opstarten. Vriendelijk te woord gestaan.

Neem contact met ons op

Aarzel niet om contact met ons op te nemen voor alle informatie.

Bel ons op dit nummer voor onmiddellijke ondersteuning:

Online afsprakensysteem beschikbaar in 5 dagen

De online afsprakenwizard is nog in ontwikkeling en zal binnen 5 dagen beschikbaar zijn. Voor een afspraak kunt u ons gerust bellen of direct langskomen in onze winkel (afspraak is niet nodig).

Adres: St-Annaplein 16-B, Baarle-Nassau

Neem nu contact met ons op